Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Педагогічні аспекти використання корекційно-оздоровчих рухових дій у різних формах навчально-виховної роботи для учнів з особливостями інтелектуального розвитку
 
Names Колишкін, Олександр Володимирович
Kolyshkin, Oleksandr Volodymyrovych
Date Issued 2007 (iso8601)
Abstract У статті розкрито зміст методики використання корекційно-оздоровчих рухових дій у різних формах навчально-виховної роботи для учнів з особливостями інтелектуального розвитку, сутність якої зводиться до поєднання комплексу рухових дій („алфавіту рухів тіла”) і спеціально розроблених або модифікованих рухливих ігор в процесі навчання дітей. Визначено її позитивний вплив на рівень рухової активності, оздоровлення та корекцію психофізичного розвитку учнів молодшого шкільного віку з особливостями інтелектуального розвитку спеціальних шкіл.
Genre Article
Topic корекційно-оздоровчі рухові дії
Identifier Колишкін, О. В. Педагогічні аспекти використання корекційно-оздоровчих рухових дій у різних формах навчально-виховної роботи для учнів з особливостями інтелектуального розвитку [Текст] / О. В. Колишкін / Збірник наукових праць Кам’янець-Подільського державного університету. Серія: Соціально-педагогічна ; [за заг. ред. О. В. Гаврилова, В. І. Співака]. – Кам’янець-Подільський : ПП Мошинський В. С., 2007. – Вип. VІI. – С. 305–309.