Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Діагностика підготовленості майбутніх спеціальних психологів до роботи з сім’єю
 
Names Чобанян, Анна Варужанівна
Chobanian, Anna Varuzhanivna
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract Автором, на підставі результатів теоретичного аналізу наукових праць за останні десятиліття з проблематики психологічної роботи із сім’єю дитини з особливостями інтелектуального розвитку та підготовки майбутніх спеціалістів до неї, зроблено висновки про доцільність розробки сучасних підходів щодо підготовки майбутніх спеціальних психологів до психолого-педагогічного супроводу дітей з особливостями інтелектуального розвитку та їх сімей. Статтю присвячено висвітленню критеріїв та показників підготовленості майбутнього спеціального психолога до роботи із сім’ями дітей з особливостями інтелектуального розвитку як процесу професійної спрямованості його особистості.
Автор наводить змістовні характеристики критеріїв та рівнів підготовки майбутніх спеціальних психологів до роботі із сім’єю дитини з особливостями інтелектуального розвитку.
Genre Article
Topic спеціальна психологія
Identifier Чобанян, А. В. Діагностика підготовленості майбутніх спеціальних психологів до роботи з сім’єю [Текст] / А. В. Чобанян // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія: Корекційна педагогіка та спеціальна психологія : збірник наукових праць / МОН України, НПУ імені М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. – Вип. 32, Ч. 2. – С. 295–302.