Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Роль науковців Слобожанщини в організації роботи медичних музеїв вищих навчальних закладів у ХІХ – на початку ХХ ст.
 
Names Лутаєва, Тетяна
Lutaieva, Tetiana
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract У статті проаналізована роль науковців Слобожанщини в організації роботи медичних музеїв на базі вищих навчальних закладів у ХІХ – на початку ХХ ст. Методами дослідження обрано загальнотеоретичні, біографічний, хронологічний, системний. Доведено, що у досліджуваний період науковці Слобожанщини створювали теоретико-методичні засади діяльності медичних музеїв; залучалися до практичної участі в заснуванні, поповненні, систематизації, реставрації музейних колекцій; забезпечували життєдіяльність музеїв медичної спрямованості як науководослідних і культурно-просвітницьких закладів.
Genre Article
Topic медичні музеї
Identifier Лутаєва, Т. Роль науковців Слобожанщини в організації роботи медичних музеїв вищих навчальних закладів у ХІХ – на початку ХХ ст. [Текст] / Т. Лутаєва // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, М. А. Бойченко, О. Є. Антонова [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017. – № 4 (68). – С. 200–215