Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Принципи розвитку естетичного смаку у вихованні особистості дитини
 
Names Дерев'янко, Оксана
Derevianko, Oksana
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract У статті визначаються компоненти розвитку смаку у вихованні особистості дитини. На підставі аналізу наукової літератури з'ясовується зміст понять «естетична культура» та «художня культура». Визначаються основні принципи поняття «естетичний смак». Аналізуються критерії, на підставі яких визначаються рівні та динаміка естетичного сприйняття, пропонуються: адекватність сприйманого об'єкту, співвідношення інтелектуального й емоційного, цілісність.
Genre Article
Topic молодший школяр
Identifier Дерев'янко, О. Принципи розвитку естетичного смаку у вихованні особистості дитини [Текст] / О. Дерев'янко // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, М. А. Бойченко, О. Є. Антонова [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017. – № 6 (70). – С. 166–176.