Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Комунікативна компетенція як одна з педагогічних умов формування оптимальної мотивації учіння студентів аграрних університетів у процесі вивчення іноземних мов
 
Names Рідель, Тетяна Миколаївна
Ridel, Tetiana Mykolaivna
Тамаркіна, Ольга
Tamarkina, Olha
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract У статті наголошено, що процес формування оптимальної мотивації учіння студентів-аграріїв є досить складним, динамічним і суперечливим. Він не є стихійним і передбачає наявність певних педагогічних умов та грамотного, творчого педагогічного керівництва.
Проаналізовано сукупність педагогічних умов, що впливають на результативність процесу формування мотивації. Проаналізовано підходи до тлумачення понять «компетенція» та «компетентність». Теоретично обґрунтовано деякі педагогічні умови, що забезпечують успішність формування в майбутніх фахівців оптимальної мотивації учіння у процесі вивчення іноземних мов, а саме реалізацію комунікативного й компетентнісного підходів до навчання.
Genre Article
Topic педагогічні умови
Identifier Рідель, Т. Комунікативна компетенція як одна з педагогічних умов формування оптимальної мотивації учіння студентів аграрних університетів у процесі вивчення іноземних мов [Текст] / Т. Рідель, О. Тамаркіна // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, О. Є. Антонова, Дж. Бішоп [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017. – № 1 (65). – С. 138–152.