Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Структура професійно-педагогічної культури фахівця фізичного виховання та спорту з позицій компетентнісного підходу
 
Names Іваній, Ігор Володимирович
Ivanii, Ihor Volodymyrovych
Date Issued 2015 (iso8601)
Abstract Розглянуто проблему формування професійно-педагогічної культури фахівця фізичного виховання та спорту. Метою статті є розробка та обґрунтування структури професійно-педагогічної культури фахівця з позицій компетентнісного підходу. На основі аналізу наукових джерел та узагальнення результатів дослідження запропоновано концептуальний підхід до трактування змісту і структури професійно-педагогічної культури фахівця як соціально-педагогічного феномену, що набуває визначеності у контексті єдності загальної культури, професійної культури та фізичної культури особистості. Розкрито структуру професійно-педагогічної культури фахівця як сукупність ключових, загальнопрофесійних, предметно-професійних компетенцій та особистісних якостей, яка відображає інтеграцію професіоналізму, фізкультурних і педагогічних цінностей та духовно-творчих якостей особистості.
Genre Article
Topic професійна культура
Identifier Іваній, І. В. Структура професійно-педагогічної культури фахівців із фізичного виховання та спорту з позицій компетентнісного підходу [Текст] / І. В. Іваній // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини. – Львів, 2015. – Вип. 19, Т. 4. – С. 44–49.