Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Цілі і зміст формування в майбутніх фахівців із харчових технологій англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні
 
Names Бойко, Ганна
Boiko, Hanna
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract У статті проаналізовано сучасні підходи до визначення цілей і змісту навчання англійської мови для професійного спілкування. Конкретизовано зміст формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні в майбутніх фахівців з харчових технологій та інженерії на основі аналізу Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, Програми з англійської мови для професійного спілкування, паспорта спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології та інженерія», програми навчальної дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія», а також анкетування 65 фахівців, які працюють у галузі харчової промисловості та студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології та інженерія».
Genre Article
Topic цілі навчання
Identifier Бойко, Г. Цілі і зміст формування в майбутніх фахівців із харчових технологій англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні [Текст] / Г. Бойко // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, М. А. Бойченко, О. Є. Антонова [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017. – № 10 (74). – С. 173–184.