Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування міжпредметних зв'язків на уроках біології в основній школі для розуміння учнями науково-природничої картини світу
 
Names Третьякова, T. M.
Tretiakova, T. M.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract У статті розглядається одна з актуальних проблем педагогіки та методики навчання природничих дисциплін - міжпредметні зв'язки. Поетапне формування природничо-наукової картини світу, використовуючи міжпредметні зв'язки природничих дисциплін, сприяє тому, що знання набувають системного і міжпредметного характеру. Необхідні передумови для успішного здійснення міжпредметних зв'язків в основній школі та формування в учнів цілісної природничо- наукової картини світу створюються в початкових класах.
Genre Article
Topic міжпредметні зв'язки
Identifier Третьякова, T. M. Застосування міжпредметних зв'язків на уроках біології в основній школі для розуміння учнями науково-природничої картини світу [Текст] / T. M. Третьякова // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, О. В. Єременко, О. В. Михайличенко [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2011. – № 1 (11). – С. 56–63.