Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Інтеграція інформаційних технологій в освіту як одна з організаційно-педагогічних засад ефективного функціонування школи в США
 
Names Кнодель, Л. В.
Knodel, L. V.
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract У статті розглянуті питання інформатизації освіти США як процесу трансформації змісту, методів і організаційних форм навчальної роботи, що забезпечує ефективну соціалізацію школярів до життя в інформаційному суспільстві. Окреслено умови успішної інформатизації, висвітлено переваги інтеграції інформаційних технологій в освіту та наведено приклади програм навчання, інтегрованого з інформаційними технологіями.
Genre Article
Topic інформатизація освіти США
Identifier Кнодель, Л. В. Інтеграція інформаційних технологій в освіту як одна з організаційно-педагогічних засад ефективного функціонування школи в США [Текст] / Л. В. Кнодель // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, М. О. Лазарев, О. І. Огієнко [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2010. – № 8 (10). – С. 96–100.