Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності
 
Names Бермудес, Діана Валеріївна
Bermudes, Diana Valeriivna
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract Дисертація є першим у теорії і методиці професійної освіти теоретико-експериментальним дослідженням проблеми підготовки майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності. Виявлено стан розробленості проблеми професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури та хореографії й розкрито зміст базових понять дослідження. Визначено сутність, структуру готовності майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності, критерії, показники та рівні сформованості означеного феномену. Обґрунтовано та розроблено модель підготовки майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності з відповідними педагогічними умовами. Конкретизовано курикулум підготовки майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності. Експериментально перевірено модель підготовки майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності.
Genre abstract
Topic процес професійної діяльності
Identifier Бермудес, Д. В. Підготовка майбутніх учителів фізичної культури та хореографії до реалізації варіативних модулів у процесі професійної діяльності [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : спец. 13.00.04 – теорія і методика проф. освіти / Д. В. Бермудес ; МОН України, Сумський державний педагогічний ун-т ім. А. С. Макаренка. – Суми, 2018. – 20 с.