Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Формування вмінь створення музично-образотворчої драматургії твору в майбутніх учителів музики у процесі навчання гри на фортепіано
 
Names Лю Кешуан
Liu Keshuan
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Дисертація є цілісним дослідженням у галузі теорії та методики музичного навчання щодо проблеми формування вмінь створення музично-образної драматургії твору в майбутніх учителів музики у процесі навчання гри на фортепіано. У роботі зʼясовано теоретичні основи дослідження процесу створення музично-образної драматургії твору та презентовано компонентну структуру відповідних умінь. Розроблено модель формування вмінь створення музично-образної драматургії твору в майбутніх учителів музики у процесі навчання гри на фортепіано і визначено критерії, показники та рівні сформованості досліджуваного феномена. Експериментально перевірено ефективність методики формування вмінь створення музично-образної драматургії твору в майбутніх учителів музики у процесі навчання гри на фортепіано.
Genre abstract
Topic музично-образні уявлення
Identifier Лю Кешуан Формування вмінь створення музично-образної драматургії твору в майбутніх учителів музики у процесі навчання гри на фортепіано [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : спец. 13.00.02 "Теорія та методика музичного навчання" / Лю Кешуан ; МОН України, Сумський державний педагогічний ун-т ім. А. С. Макаренка. – Суми, 2017. – 20 с.