Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток вищої хореографічної освіти в Німеччині (друга половина XX – початок XXI століття)
 
Names Ткаченко, Ірина Олександрівна
Tkachenko, Iryna Oleksandrivna
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract Дисертація є комплексним дослідженням, в межах якого з’ясовано нормативно-правові, організаційні та структурно-змістові аспекти розвитку вищої хореографічної освіти в Німеччині в другій половині ХХ – на початку ХХІ ст. задля визначення перспектив використання позитивного німецького досвіду у практиці вдосконалення вищої хореографічної освіти в Україні. Схарактеризовано вищу хореографічну освіту в Німеччині як історико-педагогічний феномен.
Висвітлено нормативно-правові та організаційні аспекти розвитку вищої хореографічної освіти в Німеччині (1950–2010). Визначено структурно-змістові зміни у вищій хореографічній освіті Німеччини в досліджуваний період. Виявлено сучасні моделі підготовки фахівців-хореографів у закладах вищої освіти Німеччини. Окреслено перспективи використання позитивного німецького досвіду у практиці вдосконалення вищої хореографічної освіти в Україні.
Genre abstract
Topic розвиток
Identifier Ткаченко, І. О. Розвиток вищої хореографічної освіти в Німеччині (друга половина XX – початок XXI століття) [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки / І. О. Ткаченко ; науковий керівник Г. Ю. Ніколаї. – Суми : СумДПУ ім. А. С. Макаренка, 2018. –20 с.