Запис Детальніше

Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти
 
Creator Коржукова, О.Н.
 
Subject мікронізація
микронизация
micronization
біотехнологічні продукти
биотехнологические продукты
biotechnological products
 
Description Наук. кер.: В.І. Кіндя
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2012-07-04T09:30:05Z
2012-07-04T09:30:05Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Коржукова, О.Н. Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти [Текст] / О.Н. Коржукова // Актуальні питання теоретичної медицини. Актуальні питання клінічної медицини. Клінічні та патогенетичні аспекти мікроелементозів. Actual problems of fundamental and clinical medicine (in English) : матеріали науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, м. Суми, 10-12 квітня 2012 р. / Відп. за вип. Л.Н. Приступа. - Суми : СумДУ, 2012. - С. 74.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26958
 
Language uk