|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Формування у майбутніх фахівців харчової промисловості цінностного ставлення до власного здоров’я |
|
Names |
Сергєєва, Т. П.
Serhieieva, T. P.
Кананихіна, О. М.
Kananykhina, O. M.
|
Date Issued |
2018 (iso8601) |
Abstract |
У статті розглянуто ставлення майбутніх фахівців харчової промисловості до здоров'я; визначено реальне становище рівня соматичного (фізичного) здоров'я; встановлені мотиви занять фізичною культурою та спортом, як перспективних регуляторів їхньої соціальної та професійної активності. |
Genre |
Article |
Topic |
фізичне здоров'я |
Identifier |
Сергєєва, Т. П. Формування у майбутніх фахівців харчової промисловості цінностного ставлення до власного здоров’я [Текст] / Т. П. Сергєєва, О. М. Кананихіна // Здоров’я людини в сучасному культурно-освітньому просторі : матеріали І Всеукраїнської заочної науково-практичної інтернет-конференції, 22 березня 2018 року / МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, Навчально-науковий інститут фізичної культури, Департамент соціального захисту населення Сумської ОДА, Управління охорони здоров'я Сумської ОДА, Управління молоді та спорту Сумської ОДА ; [редкол.: Ю. О. Лянной, М. О. Лянной, О. А. Томенко та ін.]. – Суми : [СумДПУ ім. А. С. Макаренка], 2018. – С. 19–25. |