Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність застосування комплексної реабілітаційної програми для дітей хворих на вегетосудинну дистонію за гіпертонічним типом
 
Names Бардакова, А. С.
Bardakova, A. S.
Корж, Зоя Олександрівна
Korzh, Zoia Oleksandrivna
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract У статті розглядається ефективність комплексної програми фізичної реабілітації для дітей хворих на вегето-судинну дистонію за гіпертонічним типом на стаціонарному етапі з використанням оздоровчого фітнесу аеробного напрямку, дієтотерапії, та фізіотерапії.
Genre Article
Topic вегето-судинна дистонія
Identifier Бардакова, А. С. Ефективність застосування комплексної реабілітаційної програми для дітей хворих на вегетосудинну дистонію за гіпертонічним типом [Текст] / А. С. Бардакова, З. О. Корж // Здоров’я людини в сучасному культурно-освітньому просторі : матеріали І Всеукраїнської заочної науково-практичної інтернет-конференції, 22 березня 2018 року / МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, Навчально-науковий інститут фізичної культури, Департамент соціального захисту населення Сумської ОДА, Управління охорони здоров'я Сумської ОДА, Управління молоді та спорту Сумської ОДА ; [редкол.: Ю. О. Лянной, М. О. Лянной, О. А. Томенко та ін.]. – Суми : [СумДПУ ім. А. С. Макаренка], 2018. – С. 84–88.