Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Роль колірної гармонії в художньому проектуванні одягу
 
Names Капран, Оксана Володимирівна
Kapran, Oksana Volodymyrivna
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract Що таке колірна гармонія стосовно до творчого процесу художнього проектування одягу? Чому застосування законів колірної гармонії в проектній діяльності одне з найважливіших завдань підготовки дизайнерів і художників -модельєрів одягу в системі Вища школа?
З вирішенням низки яких важливих завдань пов’язано проектування одягу? На скільки важлива символічна складова кольору в процесі його сприйняття? Які факторі необхідно врахувати у процесі формування колірного образу одягу? Стаття дає відповіді на ці та інші питання, пов’язані з колірною гармонією в художньому проектуванні одягу й рівнем її усвідомлення.
Genre Article
Topic колірна гармонія
Identifier Капран, О. В. Роль колірної гармонії в художньому проектуванні одягу [Текст] / О. В. Капран // Актуальні питання мистецької освіти та виховання : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний ун-т ім. А. С. Макаренка ; редкол.: [Г. Ю. Ніколаї, А. Валюха, Н. П. Гуральник та ін.]. – Суми : [ФОП Цьома С. П.], 2018. – Вип. 1 (11). – С. 165–172.