Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Взаємодія учителя-логопеда закладу дошкільної освіти з сім’єю дітини з порушеннями мовленнєвого розвитку як вагомий засіб досягнення корекційної мети
 
Names Стахова, Лариса Львівна
Stakhova, Larysa Lvivna
Date Issued 2017-11 (iso8601)
Abstract У статті висвітлюється проблема взаємодії учителя-логопеда закладу дошкільної освіти з сім’єю дитини, яка відвідує групу компенсуючого типу для дітей з порушеннями мовлення. Проблема корекції мовленнєвих порушень та розвитку мовлення викликають у батьків низку питань. На деякі з них вони шукають та знаходять відповіді самі, а інші питання потребують поради педагогів. Взаємодія педагогів і батьків є необхідною умовою ефективного корекційного процесу та повноцінного мовленнєвого розвитку дошкільників, так як найкращі результати спостерігаються там, де вчителі-логопеди та батьки діють узгоджено.
Genre Article
Topic форми взаємодії учителя-логопеда та батьків
Identifier Стахова, Л. Л. Взаємодія учителя-логопеда закладу дошкільної освіти з сім’єю дитини з порушеннями мовленнєвого розвитку як вагомий засіб досягнення корекційної мети [Текст] / Л. Л. Стахова // Педагогічні науки : збірник наукових прць / Міністерство освіти і науки України, Херсонський державний університет ; [редкол.: Б. М. Андрієвський, Є. С. Барбіна, В. С. Блах]. – Херсон, 2017. – Вип. LXXIX, т. 2. – С. 219–222.