Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Показники пам’яті, уваги та працездатності центральної нервової системи у осіб з територій посиленого радіоекологічного контролю Сумської області
 
Names Білокур, Дарина Олександрівна
Bilokur, Daryna Oleksandrivna
Шейко, Віталій Ілліч
Sheiko, Vitalii Illich
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract Представлено результати дослідження показників об’єму короткочасної пам’яті, рівня переключення уваги та розумової працездатності у осіб, які проживають на територіях посиленого радіоекологічного контролю Сумської області. Волонтери з контамінованих територій мають достовірно вищий рівень об’єму короткочасної пам’яті на вербальний подразник. За рівнем переключення уваги досліджуваний контингент демонструє високий та вищий за середній рівні. Встановлено достовірні розбіжності між показниками коефіцієнту розумової продуктивності, об’єму зорової інформації та стійкості уваги у досліджуваній і контрольній групах.
Genre Article
Topic працездатність центральної нервової системи
Identifier Білокур, Д. О. Показники пам’яті, уваги та працездатності центральної нервової системи у осіб з територій посиленого радіоекологічного контролю Сумської області [Текст] / Д. О. Білокур, В. І. Шейко // Молодий вчений. – 2018. – № 2 (54). – С. 445–449.