Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Пристрій для очищення вибою свердловини
 
Names Яремійчук, Р. С.
Паневник, О. В.
Твердушко, О. Р.
Date Issued 1997 (iso8601)
Abstract 1. Пристрій для очищення вибою свердловини, який складається з камери уловлювача з механізмом для проходу предметів в одному напрямку і коронкою, з'єднаних з бурильною колоною, який відрізняється тим, що він оснащений клапаном, при цьому верхня частина бурильної колони з'єднана з корпусом клапана, а нижня части на бурильної колони - з штоком і поршнем клапана, а поршень клапана містить сполучені між собою радіальні і осьовий канали, вихід якого обернений до вибою
свердловини, причому на внутрішній поверхні корпуса клапана виконано кільцеву проточку, розміщену над радіальними отворами поршня при його знаходженні в крайньому нижньому положенні. 2. Пристрій по п.1, який відрізняється тим, що внутрішня поверхня нижньої частини корпуса клапана має внутрішній багатогранний переріз, а зовнішня поверхня нижньої частини поршня - зовнішній багатогранний переріз.
Genre Patent
Identifier Пат. 20118 А Україна, МПК Е21В 31/03, 31/16. Пристрій для очищення вибою свердловини / Яремійчук Р. С., Паневник О. В., Твердушко О. Р. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № 94127958 ; заявлено 12.12.94 ; опубл. 25.12.97, Бюл. № 6. – 4 с. : іл.