Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Бурове тришарошкове долото
 
Names Марик, В. Б.
Драганчук, О. Т.
Date Issued 2002 (iso8601)
Abstract Бурове тришарошкове долото, що складається із встановлених на опорах шарошок, центральної циліндрично-конічної втулки з двома рівними за площами радіальними каналами, виконаними
на її конусній частині під кутом 120° між собою і направленими в два міжшарошкові проміжки долота, бокової гідромоніторної насадки, встановленої в третьому міжшарошковому проміжку навпроти першої шарошки, яке відрізняється тим, що додатково включає дві бокові ежекційні насадки, а радіальні канали центральної втулки направлені в міжшарошкові проміжки з боковими ежекційними насадками і виконані із розширенням від центру до периферії, причому сумарні площі вихідних перерізів центральної втулки і бокової гідромоніторної насадки, що спрямовані вниз до вибою, та сумарна площа бокових ежекційних насадок, що спрямовані протилежно вверх, зв'язані між собою співвідношенням.
Genre Patent
Identifier Пат. 53297 А Україна, МПК Е21В 10/18. Бурове тришарошкове долото / Марик В. Б., Драганчук О. Т. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № 2002043311 ; заявлено 22.04.2002. ; опубл. 15.01.2003, Бюл. № 1. – 3 с. : іл.