Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Пристрій дистанційного контролю стану ізоляційного покриття підземних трубопроводів
 
Names Кисіль, І. С.
Ващишак, С. П.
Яворський, А. В.
Date Issued 2003 (iso8601)
Abstract 1 Пристрій дистанційного контролю стану ізоляційного покриття підземних трубопроводів, який складається з чотирьох перетворювачів магнітного поля, попередніх та вибіркових підсилювачів, аналого-цифрового перетворювача та дисплея, який відрізняється тим, що він додатково містить ще один перетворювач магнітного поля з попереднім та вибірковими підсилювачами і фільтром, мультиплексор, блок керування, блок приведення амплітуди, суматор, звуковий підсилювач, звуковий індикатор, детектор та цифровий індикатор. 2 Пристрій за п1, який відрізняється тим, що
перетворювачі магнітного поля розміщені вертикально один над одним. 3 Пристрій за п1, який відрізняється тим, що п'ятий перетворювач магнітного поля разом з попереднім підсилювачем, вибірковим підсилювачем та інвертором утворюють компенсуючий завади канал. 4 Пристрій за п1, який відрізняється тим, що суматор, звуковий підсилювач та звуковий індикатор утворюють паралельний контрольний канал.
Genre Patent
Identifier Пат. 54031 А Україна, МПК GO1R 31/12. Пристрій дистанційного контролю стану ізоляційного покриття підземних трубопроводів / Кисіль І. С., Ващишак С. П., Яворський А. В.; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № 2002043353 ; заявлено 23.04.2002. ; опубл. 17.02.2003, Бюл. № 2. – 5 с. : іл.