Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Установка для очищення стічних вод
 
Names Сабан, В. З.
Семчук, Я. М.
Гедзик, С. І.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract Установка для очищення стічних вод, що включає циліндричну ємність з конічним днищем, кінець якого містить випускний патрубок, трубопроводи підводу стічної води і відводу - очищуваної, електропривід, яка відрізняється тим, що установка додатково містить порожнисті фільтрувальні диски, об'єднані порожнистим валом у фільтрувальну насадку, яка виконана з можливістю обертання за допомогою електропривода і з'єднаною разом з ним крильчаткою, паралельно до вала
насадки на бокових поверхнях ємності встановлені кварцеві футляри з лампами ультрафіолетового випромінювання та патрубок, з'єднаний із атмосферою, при цьому поверхня фільтрувальних дисків покрита нафтопоглинаючим сорбентом, наприклад, із вуглеводневого волокна, з біологічно-активним матеріалом.
Genre Patent
Identifier Пат. 96203 С2 Україна, МПК C02F 3/12. Установка для очищення стічних вод / Сабан В. З., Семчук Я. М., Гедзик С. І. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № a201000992 ; заявлено 01.02.2010. ; опубл. 10.10.2011, Бюл. № 19. – 4 с. : іл.