Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Мобільна бурова установка
 
Names Крижанівський, Є. І.
Лях, М. М.
Короп, І. В.
Федорович, Я. Т.
Date Issued 2008 (iso8601)
Abstract 1. Мобільна бурова установка, яка складається з транспортної бази, що містить тягач та причепи, силові привідні агрегати з трансмісіями, лебідки, вишки, основи, стелажі, та насосно-циркуляційної системи, що містить бурові та шламові насоси, ємності і резервуари для приготування, зберігання та очищення промивної рідини, яка відрізняється тим, що транспортна база розділена на автономні частини, кожна з яких забезпечена транспортним засобом, а причіп трансформується у приймальні містки. 2. Мобільна бурова установка за п.1, яка відрізняється тим, що приймальні містки мають вигляд
відкритої платформи з відкидними стелажами для бурильних і обсадних труб. 3. Мобільна бурова установка за п.1, яка відрізняється тим, що ємності і резервуари виконані з гумотканинного матеріалу та одна ємність виконана металевою, куди складаються гумотканинні ємності і резервуари при транспортуванні, а при бурінні металева ємність використовується для розміщення обладнання очищення промивної рідини.
Genre Patent
Identifier Пат. 35712 U Україна, МПК E21B 7/02. Мобільна бурова установка / Крижанівський Є. І., Лях М. М., Короп І. В., Федорович Я. Т. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № u 200512779 ; заявлено 29.12.2005 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19. – 4 с. : іл.