Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Клієнтоорієнтований підхід в управлінні потенціалом підприємства
 
Names Гончар, Ольга Іванівна
Gonchar, Olga
Date Issued 2015 (iso8601)
Abstract Обґрунтовано необхідність та доцільність застосування клієнтоорієнтованого підходу до управління економічним потенціалом вітчизняних підприємств у сучасних умовах.
Доведено, що успішність процесів формування і розвитку ринкового потенціалу сучасних підприємств залежить від низки тенденцій: застосування інноваційно-інвестиційних програм, оновлення асортименту, технологічних, фінансових, матеріальних ресурсів та реалізація клієнтоорієнтованої маркетингової політики. Вказано на те, що важливо не просто мати можливість виготовити певний обсяг продукції чи надати послуг, а зуміти їх реалізувати.
Сформовано узагальнену схему управління потенціалом підприємства як відкритою динамічною системою, яка включає елементи програмного управління, регулювання та саморегулювання на засадах клієнтоорієнтованості.
Встановлено, що клієнтоорієнтований підхід в управлінні потенціалом підприємства пов’язаний зі зміною розуміння цінності клієнта для підприємства, котрий є його головною персоною при формуванні товарної, комунікаційної та інших політик підприємства, які покладаються в основу його діяльності і розвитку.
Genre Стаття
Topic потенціал підприємства
Identifier Гончар О. І. Клієнтоорієнтований підхід в управлінні потенціалом підприємства / О. І. Гончар // Вісник Львівської комерційної академії. Серія: Економічна : зб. наук. пр. – Львів : Львів. комерц. акад., 2015. – Вип. 49. – С. 49-53.