Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Agile підхід в управлінні проектами
 
Names Карвацка, Наталія Станіславівна
Date Issued 2018-10-18 (iso8601)
Abstract Управління бізнесом через призму проектного менеджменту здійснюється в багатьох країнах світу і такий підхід уже довів свою здатність істотно підвищувати ефективність управлінських рішень. За час існування проектного управління було створено чимало ефективних підходів, методик і стандартів. Найбільш поширеним є класичний проектний менеджмент. Найважливішими складовими цього підходу є чітка орієнтація на результативність заходів, необхідність їх досягнення у визна-чений проміжок часу в умовах обмеженості ресурсного забезпечення. Однак слабкою стороною класичного проектного менеджменту є нетолерантність до змін.
У сучасному світі не всі проекти можуть бути структуровані таким чином, щоб бути реалізованими за класичним проектним підходом. І тут на допомогу встає Agile - сімейство гнучких методів до управління проектами й продуктами, орієнтований на динамічне формування вимог і забезпечення їх реалізації в результаті постійної взаємодії всередині самоорганізованих робочих груп, що складаються з фахівців різного профілю. Це допомагає істотно спростити роботу над проектом і навчитися ним керувати, тим самим підвищивши ефективність команди.
Genre Стаття
Topic управління проектами
Identifier Карвацка Н. С. Agile підхід в управлінні проектами / Н. С. Карвацка // Інструменти регулювання національної економіки та національної безпеки в умовах сучасних глобальних викликів : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (18-20 жовт. 2018 р.). – Хмельницький, 2018. – С. 10-13.