Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка важливості математичних розділів для формування математичної компетентності майбутніх інженерів-програмістів
 
Names Кучерук, Оксана Ярославівна
Kucheruk, Oksana
Date Issued 2018-11 (iso8601)
Abstract Вимоги до математичної компетентності майбутніх інженерів-програмістів дедалі більше зростають. Вивчення математичних дисциплін має забезпечити формування у студентів теоретичної бази та практичних вмінь, що дозволять в майбутньому знаходити оптимальні рішення професійних задач. Для планування математичної підготовки та процесу формування математичної компетентності, а також для подальшого аналізу навчального процесу та оцінювання рівня сформованості математичної компетентності, важливо встановити, які розділи математичних дисциплін є найбільш важливими для майбутньої професійної діяльності. Тому, мета статті – визначити важливість математичних розділів для процесу формування математичної компетентності майбутніх інженерів-програмістів. Для досягнення мети дослідження було використано метод аналізу ієрархій для обробки думок експертів. Визначено важливість математичних розділів, що вивчаються за освітньою програмою підготовки.
Genre Стаття
Topic математична компетентність
Identifier Кучерук О. Я. Оцінка важливості математичних розділів для формування математичної компетентності майбутніх інженерів-програмістів / О. Я. Кучерук // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Педагогіка. Соціальна робота : зб. наук. пр. – Ужгород, 2018. – Вип. 2 (43). – С. 142-146.