Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан та перспективи розвитку транспортної логістики в Україні
 
Names Грицина, Леся Анатоліївна
Кошівська, Марія Вікторівна
Hrytsyna, L.A.
Koshivska, M.V.
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract Статтю присвячено питанням визначення ролі транспортно-логістичних систем у забезпеченні стійкого розвитку національної економіки. Проведено аналіз реального стану розвитку транспортної логістики в Україні та її місця в глобальній транспортній мережі. Досліджено, що транспортна логістика є одним із важливих складників розвитку економіки держави і нині цей склад-
ник перебуває на етапі свого становлення та потребує наукового підходу до вивчення. Визначено, що перспективи розвитку ринку логістичних послуг в Україні безпосередньо залежать від стану економіки країни. Показано, що для України є актуальною участь у реалізації міжнародних транспортно-логістичних проектів із залученням фінансових інструментів ЄС і коштів фінансових установ ЄС.
Genre Стаття
Topic логістика
Identifier Грицина Л. А. Сучасний стан та перспективи розвитку транспортної логістики в Україні [Електронний ресурс] / Л. А. Грицина, М. В. Кошівська // Інфраструктура ринку : електрон.наук.-практ. журн. – Одеса, 2018. – Вип. 18. – С. 11-18. – Режим доступу: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/18_2018_ukr/5.pdf. – Назва з екрана.