Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Використання комп’ютерних та Інтернет технологій у процесі вивчення граматики англійської мови студентами філологічних спеціальностей
 
Names Магдюк, Ольга Вікторівна
Date Issued 2018-05-17 (iso8601)
Abstract Зі зростанням ролі комп’ютерних та Інтернет технологій в освітньому процесі, питання про їх інтеграцію у навчання іноземних мов привертає все більшу увагу викладачів та методистів. Використання електронних ресурсів у вивченні та навчанні граматики є об’єктом постійних дискусій, а отже, актуальність дослідження зумовлена як необхідністю пошуку та аналізу оптимальних шляхів навчання граматики іноземної мови, так і інтенсифікацією використання комп’ютера та мережі Інтернет як засобу здійснення навчальної діяльності.
Genre Стаття
Topic вивчення граматики англійської мови студентами філологічних спеціальностей
Identifier Магдюк О. В. Використання комп’ютерних та Інтернет технологій у процесі вивчення граматики англійської мови студентами філологічних спеціальностей / О. В. Магдюк // Розвиток порівняльної професійної педагогіки у контексті глобалізаційних та інтеграційних процесів : матеріали тез. доп. VІІ Міжнар. наук.-методол. семінару, 17 трав. 2018 р. / за заг. ред. Н. М. Авшенюк, Н. М. Бідюк. – Київ-Хмельницький : Термінова поліграфія, 2018.