Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні психотехнології» для студентів 5-го курсу спеціальності “Міжнародна інформація”
 
Names Бондаренко, Олена Іванівна
Date Issued 2012-12-01 (iso8601)
Abstract Професійна сфера діяльності майбутнього інформаційного аналі-тика-міжнародника пов’язана з масовою комунікацією та політичними процесами. Тому при підготовці фахівців цього напрямку доцільно дати основи знань масової та політичної психології, оскільки, політику творять і реалізують люди. При цьому у своїй діяльності, поведінці вони керуються певними уявленнями, мотивами, цілями, настроями та емоціями. Виходячи з цього політика загалом, як і окремі політичні події та явища, значною мірою залежить від природи, психіки конкретних людей. І якщо це так, то досліджувати політику, її прояви та результати доцільно саме через дослідження людей, переважно їхнього психологічного стану. Стосовно політичної теорії це означає, що неможливо пояснити певну форму політичної тільки як результат безпосереднього впливу економічних, по-літичних та інших факторів. Стимули, що скеровують поведінку особис-тості, можуть бути одні й ті самі, але поведінка людей різною. Тому всі форми відображення політики у психіці людей опосередковані їх діяльні-стю, умовами життя, особистими цілями.
Genre Навчальний об’єкт
Topic сучасні психотехнології
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні психотехнології» для студентів 5-го курсу спеціальності “Міжнародна інформація”. Ч. 1 / уклад. О. І. Бондаренко. - Хмельницький : ХНУ, 2012. - 46 с.