Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання асистентської практики студентів-магістрантів спеціальності “Міжнародна інформація”
 
Names Бондаренко, Олена Іванівна
Малигін, Олександр Вікторович
Date Issued 2012-04-01 (iso8601)
Abstract Мета програми підготовки фахівця освітньо-кваліфіуаційного рівня «магістр» – забезпечити фундаментальну теоретичну та практичну підготовку висококваліфікованих кадрів, які б набули глибоких міцних знань для виконання професійних завдань та обов’язків науково-дослідницького та інноваційного характеру в галузі сучасної математичної та статистичної науки, педагогіки та методики вищої освіти, здатності до самостійної науково-педагогічної діяльності в умовах вищих навчальних закладів різного рівня акредитації. Головною метою асистентської практики є забезпечення особистісної готовності студентів-магістрантів до практичної реалізації набутих у процесі навчання фундаментальних знань, поглиблення теоретичних знаннь і опанування сучасними формами, методами та прийомами організації викладацької діяльності у вищому навчальному закладі.
Genre Навчальний об’єкт
Topic асистентська практика студентів-магістрантів спеціальності “Міжнародна інформація”
Identifier Методичні вказівки до виконання асистентської практики студентів-магістрантів спеціальності “Міжнародна інформація”/ уклад.: О. В. Малигін, О. І. Бондаренко. - Хмельницький : ХНУ, 2012. - 65 с.