Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Інвестиційна привабливість підприємств харчової промисловості як один із чинників підвищення якості продукції
 
Names Цимбалюк, Г.С.
Tsymalyuk, G.
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract У статті досліджено інвестиційну привабливість підприємств харчової промисловості Хмельницької області як
одного з напрямків підвищення якості і конкурентоспроможності продукції, наведено основні бар’єри, які стримують
розвиток інвестиційної діяльності досліджуваного регіону.
Genre Стаття
Topic якість
Identifier Цимбалюк, Г.С. Інвестиційна привабливість підприємств харчової промисловості як один із чинників підвищення якості продукції [Текст] / Г. С. Цимбалюк // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2018. – №2. – С. 88-91.