Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка до комунікативної діяльності майбутніх фахівців галузі міжнародних відносин
 
Names Максимчук, Лариса Володимирівна
Date Issued 2018-02-28 (iso8601)
Abstract У статті автором акцентується увага на необхідності формування комунікативної компетентності майбутнього фахівця галузі міжнародних відносин, як ключової ознаки професійної сформованості фахівця-міжнародника.
Беручи до уваги теоретичні ідеї науковців, автором внесенo утoчнення у визначення пoняття комунікативна компетентність майбутніх фахівців галузі міжнародних відносин, яке рoзглядається як інтегративне утворення особистості, результат цілеспрямованого навчання і соціалізації, який досягається через міжкультурний досвід спілкування, інформаційний обмін, продуктивну взаємодію у міжкультурному середовищі на рівні окремих професійних груп, і передбачає свідомий вибір поведінкової моделі та детермінується акцепцією культурних відмінностей комунікантів.
Genre Стаття
Topic підготовка
Identifier Максимчук Л. В. Підготовка до комунікативної діяльності майбутніх фахівців галузі міжнародних відносин / Л. В. Максимчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Педагогіка, психологія, філософія : зб. наук. пр. / редкол.: С. М. Ніколаєнко (відп.ред) та ін. – Київ : Міленіум, 2018. – Вип. 279. – С. 241-248.