Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства у контексті реалізації інноваційних підходів до вивчення гуманітарних дисциплін
 
Names Максимчук, Лариса Володимирівна
Maksimchuk, L.
Date Issued 2018-05-24 (iso8601)
Abstract У статті автором акцентується увага на дослідженні ефективності використання педагогічних інновацій в професійній підготовці майбутніх фахівців з туризмознавства, доцільності використання педагогічних інновацій в процесі навчання з метою пристосування фахівця сфери туризму до виконання його професійних функцій ще під час навчання, що є однією з найактуальніших проблем у педагогічній науці.
Автором наголошується необхідність формування у студентів практичних умінь і навичок міжособистісної професійної взаємодії.
Визначення особливостей (характерних рис, ознак, властивостей, своєрідності) специфіки професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства у контексті реалізації інноваційних підходів до вивчення гуманітарних дисциплін.
Genre Стаття
Topic професійна підготовка
Identifier Максимчук Л. В. Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства у контексті реалізації інноваційних підходів до вивчення гуманітарних дисциплін / Л. В. Максимчук // Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія : Педагогічні науки / [гол. ред. О. В. Діденко]. - Хмельницький : Вид-во НАДПСУ, 2018. - № 2 (13). - С. 238-248.