Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Використання системного підходу в контролінгу
 
Names Тюріна, Ніла Марківна
Карвацка, Наталія Станіславівна
Назарчук, Тетяна Валеріївна
Date Issued 2018-05-25 (iso8601)
Abstract Зважаючи на те, що основною метою контролінгу є управління сучасним підприємством на основі інтегрування, координування та спрямування діяльності різних служб, підрозділів підприємства на досягнення оперативних та стратегічних цілей, таке пояснення змісту управління, особливо стосовно до такої системи як підприємство, не можна вважати задовільним. Перш за все, таке представлення управління не дає достатнього уявлення про те, які ж дії необхідно виконувати, в якій послідовності, щоб ціль була досягнута.
Системна концепція контролінгу трактує управління як цикл послідовно реалізованих фаз: постановка мети, планування, виконання плану, контроль, аналіз та прийняття рішень, що призводять до внесення відповідних коректив у процеси виконання плану або в плани та цілі
Genre Стаття
Topic контролінг
Identifier Карвацка Н. С. Використання системного підходу в контролінгу / Н. С. Карвацка, Т. В. Назарчук, Н. М. Тюріна // Управління економічними системами: концепції, стратегії та інновації розвитку : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (25-26 трав. 2018 р., м. Хмельницький). – Хмельницький : ФОП А.А. Мельник, 2018. – С. 42-45.