Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Процес іншомовної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства
 
Names Максимчук, Лариса Володимирівна
Date Issued 2018-09 (iso8601)
Abstract У статті йдеться мова про іншомовну підготовку майбутніх фахівців з туризмознавства, як чинник, що забезпечує їхню гармонійну взаємодію з полікультурним і конкурентним світом, формуючи іншомовну професійну компетентність та готовність майбутніх фахівців з туризмознавства до професійного іншомовного спілкування.
Автор аналізує вплив іншомовної підготовки на фахівця туристичної сфери та розкриває роль процесуальних аспектів іншомовної підготовки у формуванні високопрофесійної особистості фахівця з туризмознавства в умовах інформатизації суспільства.
Genre Стаття
Topic майбутні фахівці з туризмознавства
Identifier Максимчук Л. В. Процес іншомовної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства / Л. В. Маексимчук // Вісник Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія: Педагогіка : електрон. наук. фах. вид. – Хмельницький, 2018. – Вип. 4. – Електрон. текст. дані. – Режим доступу: https://nadpsu.edu.ua/osvita-i-nauka/visnyk-pedahohichni-nauky-natsionalnoi-akademii-derzhavnoi-prykordonnoi-sluzhby-ukrainy-elektronne-vydannia/. – Назва з екрану.