Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Інвестиційний потенціал інститутів фінансового ринку України
 
Names Квасницька, Раїса Степанівна
Date Issued 2015 (iso8601)
Abstract Монографічне дослідження побудовано на послідовному аналізі базових понять та елементів, які характеризують інвестиційний потенціал інститутів фінансового ринку у контексті основних тенденцій та закономірностей розвитку як окремих інститутів, так і фінансового ринку загалом. У роботі досліджено природу потенціалу як економічної категорії, видові характеристики інститутів-інвесторів за їх статусом на фінансовому ринку, а також суть та компоненти їх інвестиційного потенціалу.
Розроблено методичний інструментарій оцінювання ресурсної компоненти інвестиційного потенціалу інститутів фінансового ринку, що виступають різними за статусом групами інвесторів на даному ринку.
Монографія буде корисною для фахівців і науковців у галузі економіки та фінансів, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, а також для широкого загалу читачів, які цікавляться проблемами підвищення інвестиційного потенціалу інститутів фінансового ринку.
Genre Книга
Identifier Квасницька Р. С. Інвестиційний потенціал інститутів фінансового ринку України : монографія / Р. С. Квасницька. – Хмельницький: ПП «Монускрипт», 2015. – 314 с.