Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти підвищення рівня повноти фінансово-статистичної інформації про інвестиційну діяльність окремих банків
 
Names Квасницька, Раїса Степанівна
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract В статті досліджено питання оцінювання інвестиційного потенціалу банків, що базується на системі обґрунтованих критеріїв та індикаторів, параметрів розвитку потенціалу, а також враховуватиме оцінку ефективності процесів його формування та використання. Конкретизовано показники оцінки ефективності формування інвестиційного потенціалу банків.
Акцентовано увагу на тому, що дослідження інвестиційного потенціалу банків ускладнюється неповнотою статистичної інформації, що публікується в офіційних джерелах, а також несвоєчасністю подання цієї інформації. Тому внесено пропозиції щодо сприяння підвищенню рівня повноти фінансово-статистичної інформації про інвестиційну діяльність окремих банків.
Genre Стаття
Topic інвестиційний потенціал
Identifier Квасницька Р. С. Деякі аспекти підвищення рівня повноти фінансово-статистичної інформації про інвестиційну діяльність окремих банків / Р. С. Квасницька // ІV Міжнародна науково-практична конференція «Статистичне та експертно-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком економіки і соціальної сфери» (5 грудня 2018 р., м. Чернігів) : збірник матеріалів конференції. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 81-84.