Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Формування та використання інвестиційного потенціалу інститутів фінансового ринку України
 
Names Квасницька, Раїса Степанівна
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract Формування й використання інвестиційного потенціалу фінансового ринку України загалом та його інститутів супроводжується низкою проблем, серед яких, зокрема, можна виокремити складність підвищення інвестиційних можливостей за наявності невизначеності розвитку макроекономічної ситуації в державі та забезпечення їх реалізації в умовах жорсткої конкуренції між інститутами-інвесторами, розв’язання яких потребує не лише деталь¬ного аналізу та виявлення недоліків існуючої практики, а й фундаментальних досліджень зазначеної проблематики.
У цьому контексті особливої актуальності набуває дослідження теоретико-методологічних засад та науково-методичних підходів щодо функціонування інститутів-інвесторів на фінансовому ринку, а також їх інвестиційного потенціалу, оцінювання рівнів його формування та використання, удосконалення інструментарію забезпечення необхідного рівня його зростання. Крім цього, актуалізується необхідність дослідження особливостей формування інвестиційної стратегії інститутів-інвесторів на фінансовому ринку, яка виступає системою довгострокових цілей їх інвестиційної діяльності та вибору конкретних напрямів забезпечення запланованих результатів інвестування.
Genre Дисертація
Topic фінансовий ринок
Identifier Квасницька Р. С. Формування та використання інвестиційного потенціалу інститутів фінансового ринку України : дис. … д-р. екон. наук : 08.00.08 / Квасницька Раїса Степанівна ; Держ. ВНЗ "Ун-т банків. справи". - Київ, 2016. - 595 с.