Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани
|
|
Creator |
Скорнякова, В. С.
Клещев, Микола Федосович Огурцов, Олександр Миколайович |
|
Subject |
бактеріальна закваска
молочний цукор сквашування молочнокислі бактерії |
|
Date |
2019-01-09T09:19:06Z
2019-01-09T09:19:06Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Скорнякова В. С. Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани / В. С. Скорнякова, М. Ф. Клещев, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 307.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39097 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|