Запис Детальніше

Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани
 
Creator Скорнякова, В. С.
Клещев, Микола Федосович
Огурцов, Олександр Миколайович
 
Subject бактеріальна закваска
молочний цукор
сквашування
молочнокислі бактерії
 
Date 2019-01-09T09:19:06Z
2019-01-09T09:19:06Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Скорнякова В. С. Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани / В. С. Скорнякова, М. Ф. Клещев, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 307.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39097
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПІ"