Запис Детальніше

Дослідження реологічних властивостей в біотехнології виробництва сирів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження реологічних властивостей в біотехнології виробництва сирів
 
Creator Корнієвська, А. В.
Масалітіна, Наталія Юріївна
 
Subject коагуляція
сирна маса
консистенція
сичужне згортання молока
 
Date 2019-01-08T13:53:40Z
2019-01-08T13:53:40Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Корнієвська А. В. Дослідження реологічних властивостей в біотехнології виробництва сирів / А. В. Корнієвська, Н. Ю. Масалітіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 249.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39083
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПІ"