Запис Детальніше

Оптимізація біотехнології виробництва йогурту

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація біотехнології виробництва йогурту
 
Creator Бугайова, Ю. В.
Варанкіна, Олександра Олександрівна
Огурцов, Олександр Миколайович
 
Subject кисломолочні продукти
ацидофільна паличка
термофільний стрептокок
ребаудіозид А
 
Date 2019-01-08T10:56:06Z
2019-01-08T10:56:06Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Бугайова Ю. В. Оптимізація біотехнології виробництва йогурту / Ю. В. Бугайова, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 197.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39073
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПІ"