Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання дипломних робіт спеціаліста для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування (фінансово-кредитна діяльність)»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання дипломних робіт спеціаліста для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування (фінансово-кредитна діяльність)»
 
Creator Зянько, В. В.
Єпіфанова, І. Ю.
Фурик, В. Г.
Стасюк, Н. Л.
Зянько, Віт. В.
 
Subject дипломна робота
фінансово-кредитна діяльність
звіт з практики
щоденник практики
 
Description Методичні вказівки являють собою комплекс рекомендацій методичного характеру з організації і виконання дипломної роботи спеціаліста, яка є завершальним етапом підготовки спеціаліста-менеджера за видом економічної діяльності – фінансово-кредитна діяльність. Розкривається зміст та структура дипломної роботи спеціаліста, порядок її виконання, оформлення та підготовки до захисту. Наводяться критерії оцінювання дипломної роботи спеціаліста.
Призначені для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» за видом економічної діяльності – фінансово-кредитна діяльність та керівників дипломних робіт спеціаліста.
 
Date 2016-12-27T12:44:58Z
2016-12-27T12:44:58Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до виконання дипломних робіт спеціаліста для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування (фінансово-кредитна діяльність)» [Текст] / уклад. : В. В. Зянько, І. Ю. Єпіфанова, В. Г. Фурик, Н. Л. Стасюк, В. В. Зянько. – Вінниця : ВНТУ, 2016. – 60 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/13560
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ