Запис Детальніше

Система сигналізації з GSM звя’зком

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Система сигналізації з GSM звя’зком
 
Creator Грабенко, В. О.
 
Contributor Войцеховська, О. В.
 
Subject сигналізація
GSM звя’зок
схема електрична принципова
охорона
друкована плата
7.05090201
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Войцеховська О. В.
У дипломному проекті проводиться розробка системи сигналізації з GSM звязком.
У першому розділі техніко – економічне обґрунтування доцільності дослідження було зроблено висновок, що капітальні вкладення та експлуатаційні витрати є меншими для досліджуваного приладу, ніж для приладу – аналога, що свідчить про економічну ефективність проведення розробки.
У другому розділі був проведений аналітичний огляд стану питання, де було вибрано та проаналізовано галузь використання сигналізацій, технічні вимоги та умови експлуатації.
У розділі аналіз та розробка конструкції приладу було проаналізовано схему електричну принципову та елементну базу. Було описано вибір матеріалу та класу точності друкованих плат.
У розділі комп’ютерне моделювання було проведено схемотехнічне моделювання в програмі OrCAD
В економічній частині було проведено оцінювання комерційного потенціалу розробки. Також було проведено прогнозування комерційного ефекту від реалізації результатів розробки та розраховано термін окупності коштів, вкладених в наукову розробку.
У розділі охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях було опрацьовані такі питання як технічні рішення з гігієни праці та виробничої санітарії, що включають в себе мікроклімат та склад повітря робочої зони, виробниче освітлення, виробничі віброакустичні коливання та виробничі випромінювання.
 
Date 2019-01-11T11:59:09Z
2019-01-11T11:59:09Z
2016
 
Type Presentation
 
Identifier Система сигналізації з GSM звя’зком [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. В. О. Грабенко ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет радіотехніки, зв’язку та приладобудування ; Кафедра біометричної апаратури. – Електронні текстові дані (1 файл: 763 Кбайт). – Вінниця, 2016. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23113
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ