Запис Детальніше

Розробка програмного забезпечення для автоматизованого створення лекцій

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка програмного забезпечення для автоматизованого створення лекцій
 
Creator Антонюк, Д. В.
 
Contributor Cнігур, А. В.
 
Subject розробка
забезпечення програмне
лекції електронні
створення автоматизоване
алгоритм
програма
7.05010201
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Cнігур А. В.
У дипломному проекті розглядається програмне забезпечення для автоматизованого створення електронних лекцій побудована на основі підходів розбиття тексту лекційного матеріалу на фрагменти за методами Б.Ф. Скінера, та А. Краудера. Окрім цього дана програма дозволяє побудувати модель лекції із подальшою її можливою модифікацією, а також встановлювати ті статистичні показники які адаптовані до користувачів.
Актуальність цієї роботи зумовлена, з одного боку, великим інтересом до теми автоматизованих систем для комп’ютеризаціїосвіти у сучасній науці, з іншого боку, не достатнє знання і використання користувачами можливостей текстових редакторів.Розгляд питань пов'язаних з даною можна вважати актуальною.
 
Date 2019-01-15T11:47:56Z
2019-01-15T11:47:56Z
2016
 
Type Presentation
 
Identifier Розробка програмного забезпечення для автоматизованого створення лекцій [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Д. В. Антонюк ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії ; Кафедра комп'ютерних наук. – Електронні текстові дані (1 файл: 588 Кбайт). – Вінниця, 2016. – Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23166
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ