The biological activity of bacterial starter fermented milk products
Наукові журнали НАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The biological activity of bacterial starter fermented milk products
Биологическая активность бактериальных заквасок кисломолочных продуктов Біологічна активність заквашувальних композицій кисломолочних продуктів |
|
Creator |
Матвєєва, О. Л.; Національний авіаційний університет
Старинщак, В. В.; Національний авіаційний університет Решетняк, Л. Р.; Національний авіаційний університет |
|
Subject |
—
bacterial leaven; probiotics; bifidobacteria; cultivation; fermentation; lactic acid product; active acidity 637.146.1 — бактериальные закваски; пробиотики; бифидобактерии; культивирование; ферментация; молочнокислые продукты; активная кислотность 637.146.1 — бактеріальні закваски; пробіотики; біфідобактерії; культивування; ферментація; молочнокислий продукт; активна кислотність 637.146.1 |
|
Description |
In the article the changes in the quality of bacterial fermentation of ТМ «VIVO», «IPROVIT», «GOOD FOOD» are investigated depending on the frequency of reproduction of fermentation, optimal technological parameters for obtaining functional sour milk product, optimum temperature and time of fermentation are determined.
В статье исследовано изменение качества бактериальных заквасок ТМ «VIVO», «Ипровит», «Good Food» в зависимости от кратности воспроизведения сквашивания, установлены оптимальные технологические параметры для получения функционального кисломолочного продукта, оптимальную температуру и время сквашивания. В статті досліджено зміну якості бактеріальних заквасок ТМ «VIVO», «Іпровіт», «Good Food» в залежності від кратності відтворення заквашення, встановлено оптимальні технологічні параметри для отримання функціонального кисломолочного продукту, оптимальну температуру та час сквашування. |
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
Contributor |
—
— — |
|
Date |
2019-01-17
|
|
Type |
—
— — |
|
Format |
application/pdf
application/pdf application/pdf |
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/13221
|
|
Source |
Problems of Environmental Biotechnology; № 2 (2018)
Проблемы экологической биотехнологии; № 2 (2018) Проблеми екологічної біотехнології; № 2 (2018) |
|
Language |
uk
|
|