Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи із навчальної дисципліни «Проектування систем електропостачання» для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітніх програм « Електротехнічні системи електроспоживання» та «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація та розвиток»

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання курсової роботи із навчальної дисципліни «Проектування систем електропостачання» для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітніх програм « Електротехнічні системи електроспоживання» та «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація та розвиток»
 
Creator Коляда, О.Ю.
 
Subject План 2019
 
Description для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітніх програм « Електротехнічні системи електроспоживання» та «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація та розвиток»
 
Publisher ХНУМГ імені О.М. Бекетова
 
Date 2018
 
Type Другой
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/51036/1/%D0%9E%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%BA%D0%B0_%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4_%D0%9A%D0%A0.docx
Коляда, О.Ю. (2018) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи із навчальної дисципліни «Проектування систем електропостачання» для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітніх програм « Електротехнічні системи електроспоживання» та «Магістральні електричні мережі: управління, експлуатація та розвиток». ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/51036/