Запис Детальніше

Інклюзивне навчання в закладах загальної середньої освіти керівництво для тренерів

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26219/
 
Title Інклюзивне навчання в закладах загальної середньої освіти керівництво для тренерів
 
Creator Найда, Юлія Михайлівна
Софій, Наталія Зіновіївна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description Мета тренінгу для тренерів – зміцнити спроможності учасників щодо планування і проведення подальших тренінгів для вчителів і асистентів вчителів, які працюють в класах з інклюзивним навчанням.
Склад учасників, як і склад тренерської команди, також відображає інклюзивний підхід. Адже серед учасників – викладачі обласних Інститутів післядипломної педагогічної освіти, вчителі, асистенти вчителів та інші фахівці. Серед тренерів – викладачі, представники громадських організацій, представники органів державної влади та інші.
«Інклюзивне навчання у закладах загальної середньої освіти: керівництво для тренерів» містить необхідну теоретичну інформацію, опис видів діяльності, які у більшості своїй є інтерактивними, список рекомендованої літератури та он-лайн ресурсів, а також роздавальні матеріали, необхідні для проведення описаних у посібнику видів діяльності.
 
Publisher м.Київ
 
Date 2018
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26219/1/Y_Naida_INVZZSO_KSPKIO.pdf
Найда, Юлія Михайлівна та Софій, Наталія Зіновіївна (2018) Інклюзивне навчання в закладах загальної середньої освіти керівництво для тренерів м.Київ, Київ-2018.