Запис Детальніше

Виховання толерантності у студентів спеціальності «соціальна-педагогіка» на заняттях з іноземної мови з використанням індивідуального підходу

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26238/
 
Title Виховання толерантності у студентів спеціальності «соціальна-педагогіка» на заняттях з іноземної мови з використанням індивідуального підходу
 
Creator Кисельова, Ірина Іллівна
 
Subject Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
 
Description В статті розглядається необхідність формування толерантності у майбутніх соціально-педагогічних працівників; відзначається сутність толерантності; підкреслюється важливість індивідуального підходу в навчанні як важлива складова цього процесу; вказуються засоби іноземної мови, які сприяють вихованню толерантності у студентів – майбутніх соціальних педагогів.
The article discusses the necessity of tolerance formation of future social teachers; the essence of tolerance is indicated; the importance of individual approach as one of the main components of educational process is stressed; means of foreign languages which assist the forming of the tolerance of future social teachers are revealed in the article.
В статье рассматривается необходимость формирования толерантности у будущих социально-педагогических работников; отмечается сущность толерантности; подчеркивается важность индивидуального подхода в обучении как важная составляющая этого процесса; указываются средства иностранного языка, которые способствуют воспитанию толерантности у студентов – будущих социальных педагогов.
 
Publisher Львівська педагогічна спільнота
 
Date 2018-04
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26238/1/I_Kyselova_UPPNZ_13_FPMV.pdf
Кисельова, Ірина Іллівна (2018) Виховання толерантності у студентів спеціальності «соціальна-педагогіка» на заняттях з іноземної мови з використанням індивідуального підходу Український психолого-педагогічний науковий збірник (13). с. 40-44.