Запис Детальніше

Проблеми організації проведення занять фізичного виховання в вузах

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми організації проведення занять фізичного виховання в вузах
 
Creator Тихонова, С. В.
Тихонов, В. К.
 
Subject фізичне виховання
студенти
аудиторні заняття
факультативні заняття
физическое воспитание
студенты
аудиторные занятия
факультативные занятия
physical education
students
classroom training
extracurricular activities
 
Description У статті винесена на огляд проблема існування занять фізичного виховання в вищих навчальних закладах. Факультативні заняття як альтернатива не можуть замінити академічні заняття, про що говорять результати анкетування студентів. Дисципліна "Фізичне виховання" повинна входити до переліку обов'язкових навчальних занять протягом усього періоду навчання в обсязі 4 години на тиждень. Так як здоров'я студента є умовою для успішного навчання у вищому навчальному закладі, що в результаті позначається на рівні його професійної придатності.
The paper submitted to review the problem of existence of physical education in universities. Elective classes as an alternative, can not replace academic lessons, as indicated by the results of a survey of students. The discipline "Physical Education" should be icluded in the list of mandatory training sessions during the training period in the amount of 4 hours per week. As the student heals is a prerequisite for successful learning in higher education that the resulting impact on the level of his professional life.
В статье вынесена на обозрение проблема существования занятий физического воспитания в высших учебных заведениях. Факультативные занятия как альтернатива не могут заменять академические занятия, о чем говорят результаты анкетирования студентов. Дисциплина "Физическое воспитание" должна входить в перечень обязательных учебных занятий в течение всего периода обучения в объеме 4 часов в неделю. Так как здоровье студента является условием для успешного обучения в высшем учебном заведении, что в результате сказывается на уровне его профессиональной пригодности.
 
Date 2019-01-24T10:34:18Z
2019-01-24T10:34:18Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Тихонова С. В. Проблеми організації проведення занять фізичного виховання в вузах / С. Тихонова, В. К. Тихонов // Фізична культура, спорт та здоров'я нації : збірник наукових праць. – Вінниця : ТОВ "Планер", 2017. – Вип. 2. – С. 238-241.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23398
 
Language uk_UA
 
Relation Фізична культура, спорт та здоров'я нації. Вип. 2 : 238-241.
 
Format application/pdf
 
Publisher Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського