Запис Детальніше

Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу
 
Creator Побережна, Наталія Миколаївна
Фальченко, Олена Олександрівна
Юр'єва, Ірина Анатоліївна
 
Subject готельно-ресторанний бізнес
координація діяльності
готельний бізнес
 
Date 2019-01-22T14:05:22Z
2019-01-22T14:05:22Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Побережна Н. М. Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2018" : тр. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 грудня 2018 р. / ред.: Т. В. Давидюк, Є. М. Строков. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 153-155.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39281
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"