Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу
|
|
Creator |
Побережна, Наталія Миколаївна
Фальченко, Олена Олександрівна Юр'єва, Ірина Анатоліївна |
|
Subject |
готельно-ресторанний бізнес
координація діяльності готельний бізнес |
|
Date |
2019-01-22T14:05:22Z
2019-01-22T14:05:22Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Побережна Н. М. Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2018" : тр. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 грудня 2018 р. / ред.: Т. В. Давидюк, Є. М. Строков. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 153-155.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39281 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|